måndag 18 april 2011

Första dagen på framtiden

2011-02-23
Här skriver vi om vad som händer i våra liv och det som händer i vardagen!
Den 12/10-07 träffades vi och vi har varit tillsammans sedan dess, den 12/4-09 förlovade vi oss, och den 13/1-11 tog vi ytterliggare ett steg vidare tillsammans! :)

När vi tog beslutet kändes det helt rätt, den 13/1 bestämde vi oss, efter en försening beslöt vi oss att kolla efter, men negativt, negativt, negativt... Men den 22/2 gjorde vi det igen och positivt, "Johannes, kan du komma?" för att citera, och vi trodde inte våra ögon! Och senare den 22/2 fick vi det bekräftat! Det var en sådan otrolig känsla, vi kände en sådan enorm lycka inombords! Ingen av oss trodde att det skulle gå så snabbt, men det gjorde det och det är vi väldigt glad över! :)
   Till och med BM verkade förvånad när vi sa att vi slutade för bara en månad sedan, så vi är nog ganska lyckligt lottade. Vi fick gärna komma tillbaka och visa upp miraklet senare tyckte BM.

Vi beslöt oss att skaffa en blogg för att skriva om våra upplevelser i livet, och det här är väl den största man kan få i livet. Då vi har bestämt oss att inte berätta för någon innan det gått lite längre in, så skriver vi utan någons vetskap om vad vi ska berätta. Inte förrän om några veckor kommer vi överraska släkt och vänner, vi har våra idéer om hur vi ska berätta. Dom kommer bli så förvånade, men så otroligt glada hoppas vi.
   Vi får se om det blir en Casper eller Thea, i slutet av oktober !
Vid rätt tillfälle kommer ni kunna ta del av den här bloggen, då kommer ni få ta del av vår hemlighet, och vid det laget kanske man inte kan dölja det så bra heller.

Vid det här tillfället är vi i vecka 5 + 4 !
Vi vill bara börja planera, köpa, fixa och bara ha allt klart redan nu, men allt kan inte köpas nu, men Kombi, det är klart så man får plats i bilen med barnvagn och barnstol, en bil för hela familjen!
Vår familj!

Följ våran resa här! :)
Puss o kram Johannes & Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar