söndag 8 maj 2011

v. 16 + 0

Idag går vi in i v. 17, illamåendet sitter fortfarande i och kan komma plötsligt.. och läkarna som sa att dom flesta mår illa fram till v. 12.. Joojoo..

Igår (2011-05-07) va vi upp till Rättviks marknad för att kolla lite, men var så otroligt mycket folk..
Vi mötte upp Kattis & Daniel & Lilla Melvin där, och kan inte vara lätt att gå omkring med barnvagn där.. Trång och varmt..
   Sen träffade vi Pilla, Andreas, Andrea och Neo. Neo visade upp sin nya tröja och ville ta med lilla Melvin upp i en karusell ^^ Men de fick han inte för att han är så liten, bara några veckor. Men Neo är stor sa han! Haha.
   Vi köpte bara lite godis, chips, korv och en kryddburk med creamy cheese =)

Senare på kvällen så åkte vi till Sanna & Matte för att äta Tacos och umgås. Det var jättetrevligt, och blev en helkväll. Vi pratade och sen åkte vi upp till falun och kollade på en bilträff där, men var inte så jättemycket att se, men fanns nån snygg bil, men matte gillade att det stod några porsche där ^^
Sedan åkte vi runt för att se vägen till förlossningen, som verkligen låg på baksidan av sjukhuset i moduler, och man fick verkligen åka i princip runt hela sjukhuset, och hade man åkte 50m till så hade man kommit till huvudentrén igen...

När vi kommit tillbaka efter vår sightseeing i falun så satte vi oss och pratade om kusliga händelser med andar och liknande, så man rös i hela kroppen.. usch..

Idag (2011-05-08) så åkte vi till Smedjebacken för att träffa Petras släkt och hennes bror, Erika och Belle var på besök. Belle har tydligen lärt sig säga Pilla, så nu är det bara köra stenhårt med att hon ska kunna säga Petra !!
   Hon har blivit så stor, och tiden går så fort, men hon är så feg att hon inte vågar gå själv.. Men det kommer nog snart med tiden =)

Vi var också ner till Petras moster där också Roger ( Petras morbror ), och petras kusin Madde med sina 2 barn Elliot och Felix, Felix är bara några veckor gammal. Och han är så liten.
   Elliot var lika rädd för Johannes som vanligt, han är jätteblyg och gömmer sig hos Madde ^^ Men när man frågar så erkänner han iaf att han är blyg, och det är väl ganska ovanligt.

För nån dag sen fick vi ändrad tid för ultraljudet i Falun, men det är samma dag, den 24:e =)
Vi längtar så efter att få se vårt lilla Pyre igen, hoppas verkligen att allt är som det ska i magen. Att pyret växer som det ska och att allt annat är jättebra.

Hoppas att alla har haft en jättebra helg.
Kram / Petra & Johannes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar