söndag 4 december 2011

Falu gruvas julmarknad

Inatt så sov Casper betydligt bättre än natten innan, men somnade inte förrän vid 1-tiden. Och då var Petra uppe med honom, och trots lite mer vila idag, så tyvärr så räcker inte det för att ta igen den lilla sömn hon får i vanliga fall..

När vi kom upp idag och gjort oss i ordning så åkte vi och köpte ett mörkt fårskinn och hämtade sen upp Christoffer & Kristin för att åka till Julmarknad vid Falu gruva. Tyvärr så hade vi varken vantar eller mössa med oss, som vädret gjorde att vi skulle ha behövt. För det blev riktigt kallt ute i kylan. Det var så mycket likadant, kallt och trångt så blev ingen lång vistelse där, utan sen så åkte vi istället hem till dom och fikade lite och värmde oss.

Efter ett tag där så åkte familjen Hjort/Gustafsson vidare för att köpa bingolotter & pizza för kvällen tillsammans. Så hoppas vi nu på att vinna mer resepengar så vi kan se mer av världen.

Nu ligger vi i sängen hela familjen och väntar på att Bingolotto ska börja, och att få spela fram vinsterna... Eller inte jag, utan det är ju Petra som vinner ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar