fredag 2 december 2011

Äntligen ledig helg, efterlängtat & så skönt:)

Varit sista arbetsdagen nu innan en efterlängtad ledig helg. Att få vara hemma som en familj. Det har varit en hektisk dag på jobbet och slutet på dagen hade man ett möte med cheferna, som fortsätter nästa vecka.. Får se hur det slutar..

När jag slutat var Petra iväg och letade julklappar, men gömt dom hemma hos sin syster... Bara för att jag inte ska få se dom !! Dock så måste även jag leta julklappar, måste bara smyga mig i så inte Petra vet vem min hemliga kompis kommer vara ;)

Ikväll så har vi ätit nougat-kladdkaka, grädde och strössel, MUMS!! och så kollade vi på Idol och ett avsnitt av Prison Break. Tänk att man till slut fick Petra att börja kolla på Prison Break, och nu har även hon fastnat och till och med rekommenderade den serien för Pilla =)!!

Efter Idol så fick Casper sig ett varmt och skönt bad, så han luktar gott när han ska träffa min kusin Petra, hennes kille Simon och min moster & Tommy imorgon, då vi ska till Bäsna och äta & umgås. Det blir första gången dom får träffa Casper :)

I Tisdags så var vi hem till Bäsna och invigde vår egna fotostudio, så här kommer några fotografier från då när vi tog kort :






Nu blir han matad av Petra så han kanske sover lite längre inatt och förhoppningsvis jättegott.
Vår älskade lilla Casper, Du är så otroligt underbar tycker mamma & pappa <3

1 kommentar:

  1. CASPER, du är en fantastiskt liten person.
    Det var fint att få hålla om dig.
    Nästa gång vi ses kanske du kryper............
    Ta väl hand om dig och mamma och pappa.
    Och vi förstår att farmor & farfar är stolta över dig, och det är vi oxå.
    Kram från " Gamlemoster & Tommy

    SvaraRadera