måndag 22 augusti 2011

Hemkommen från en vecka på Åland!

Igår kom vi hem från en vecka på Åland, varit riktigt fint väder. Det enda regnet vi hade var en dag, och sen över en natt ,men det gick över fort och blev finare.
Jag och Petra åkte dit förra söndagen, där vi hyrt en stuga av några som bodde där, ca. 1,5mil ifrån Mariehamn. Vi åkte dit för att ha semester och kolla på världseliten i beachvolleyboll, då världstouren gick där, PAF Open 2011. Det är 3:e året i rad som vi är där, första året var vi där och jobbade, men fick slita dom djur då, så kände förra året att vi åker dit och överraskar dom andra och har det skönt och semester.

Stugan var en liten liten stuga, med en liten kokvrå kan man säga och 2 sängar, bäddsoffa och bord, men utanför så hade vi en stor altan, med grillplats och låg längst ut på en udde, precis vid vattnet, och inga andra på udden. Riktigt fint, men det vi kände att vi saknade var en riktig toalett och dusch.

Som sagt så har det varit riktigt fint väder, och varit helt underbart att kunna se på bra matcher under veckan. Men svenska tjejerna spelade inte bra tyckte vi, åkte ut direkt och Björn Berg och hans partner mötte i första matchen förra årets vinnare och förlorade, och åkte sedan ut efter nästföljande match. Stefan, Steve, Gunnarsson & Hannes Brinkborg däremot spelade riktigt riktigt bra och blev riktigt roliga matcher att se. Man satt på helspänn hela tiden!!

På torsdagskvällen så kom Pilla & Elias över och hälsade på för att stanna över helgen.
Tack för trevligt sällskap!
Vi betalade in oss för 2 dagar till center court:en där alla finaler spelades, det var gratis fram till fredagen. Då stod sponsorerna för inträdet. Dock så fick amerikanerna Phil Dallhauser & Todd Rogers bryta finalmatchen då Todd skadade knät, riktigt besvikna blev vi, men man förstår ju honom att han bryter så han inte skadas ännu mer..

På lördagen var vi och badade på Mariebad allihopa, och jag och Elias badade i havet  då, 18 grader, inte så varmt kan jag lova, men desto varmare när man kom i poolen igen^^
Vi var också ute på äventyr med "geocatch" och det var riktigt spännande, man blev som ett barn igen.
Och Elias, vem vann flest STORA chipspåsar då? ;) HAHA!
Du kan få komma hem först när jag vann allt annat ! ^^

Som sagt, riktigt trevlig helg med trevligt sällskap och bra volleybollmatcher!
//Johannes

PS. Bilder kommer upp snart! . DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar