tisdag 9 augusti 2011

Nu var det ett bra tag sen igen.. Men måste skärpas =)

Nu är semestern här, andra dagen på 3v semester. Hur efterlängtat som helst!
Blir att spela beach kanske 4 ggr på 6 dagar, så enormt kul, men Petra tycker det är desto tråkigare att inte kunna spela och bara titta på.. Och Mika anklagar henne för att vara boll-tjuv^^ Och hon döljer det inte ens säger han..

För några helger sedan så var vi på släktträff i Västergötland på min mammas sida.
Det var riktigt kul att träffa alla som man inte träffar så ofta. Och 2 ganska nya tillskott i släkten var med också, Arvid ( som älskar både vaniljsås och kasta ut fotboll via ventilationshål i tältet) och Mio som tog efter Arvid med att äta vaniljsås utan dess like. Haha =)

Här är hela tjocka släkten :)

Idag så sitter jag hos svärmor, då Petra ska få jobba resten av veckan här inom barnomsorgen. Hon blir helt överlycklig att få jobba med barnen, och det är ju inte så att det blir nå sämre för att hon får slippa kursen om hur man söker jobb också^^

Får se vad man hittar på idag, kanske går över till Niklas, Erika & Belle en stund och ikväll så blir det nog att spela Beach ikväll. Får se om man får hit Elias & Rasmus och spela ikväll också. Och imorgon blir det nog att gå ut i skogen med svärmor och plocka svamp.

Senaste bilden på magen, när Petra böjer sig bakåt ser man hur barnet ligger, men andra påstår att det kanske är en Alien^^ Nej det är vårt lilla Pyre som snart kommer att komma till världen<3
Ha en underbar dag allihopa!
//Johannes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar