tisdag 19 mars 2013

Ett dopp för mycket - Måndag 18/3



Den här natten har Casper sovit hela natten, utan att ens velat ha vatten. Trots att man sovit bra så är man ändå trött, dock är sängarna riktigt hårda. När vi gjort oss klara och ätit frukost så bestämde vi oss för att ta en promenad för att se var det skulle bli marknad på Onsdag i San Fernando. Det slutade med att vi varit ute och gått i 3 timmar bland gatorna och även fått oss en liten regnskur, men det var bara kortvarigt.
Efter lite småtjafs om vägen hem så kom vi hur som helst hem tillbaka till hotellet, och vi valde att vara lite vid poolen innan det blev dax att äta lunch.

Efter lunchen gjorde vi oss klara för att sol, bad & bus vid poolen. Vi beställde 2 juice & en Sangria ( rödvin & bananlikör, som inte va nån höjdare  ), så de blev till slut 3 juice, varav en med äppellikör i.
Vi badade alla 3 trots att det gick segt att komma i, men i kom vi och busade & plaskade.

När vi hade badat klart och bytt kläder på Casper så sprang han runt & busade vid poolen, och satte sig flera ggr plaskade med fötterna i poolen. Vi tror att alla runt omkring såg framför sig att han skulle få ett ofrivilligt dopp, och det kom, hela hans shorts blev pissblöta och som tur va höll Johannes i hans arm så han inte åkte i helt o hållet, alla runt omkring skrattar.

Efter det blev de att byta om, äta middag & somnade till Sammy´s äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar