onsdag 20 mars 2013

Playa del Ingles-stranden - Tisdag 19/3





Idag var vi upp vanlig tid för att äta frukost. Himlen såg lite molnig ut, och tänkte vi skulle ha lika som tidigare dagar med moln men sina solglimtar. Men fel hade vi, efter vi ätit frukost och solen gått upp lite mer så blev det allt blåare på himlen. Idag hade vi bestämt oss för att åka eller gå ner till stranden, men då både jag och Petra har så ont i benen sen vi gick i 3 timmar i flipflop och tunna skor i San Fernando så valde vi att vi skulle ta bussen sen.
Vi hade bestämt oss för att blogga medans vi va här, så vi beställde internet för 4 dagar, vilket är resterande, men nu ska vi inte tänka på hur många dagar de är kvar, utan räkna ner får vi göra dagen innan^^
Så de tog nog ett par timmar på hotellrummet för att skriva inlägg och fixa oss i ordning och lägga upp lite bilder på vår lilla sega dator, men den är iaf smidig.
Samtidigt som skrev så hände det en olycka inte alls långt ifrån oss, antingen blev någon påkörd eller vurpade med en cykel, för det var både polisbil, 2 polismotorcyklar o en stor ambulans. Den här dagen tyckte vi de tjöt hela dagen från polis & ambulans.
Efter inläggen var klara gjorde vi oss helt klara för att gå ner till poolen för att invänta lunchen innan vi skulle ta oss vidare till stranden i Playa del Ingles. Johannes & Casper gick ner till poolen lite i förväg och hade det lugnt och skönt och drack apelsinjuice och Johannes varvade in en öl, och efter ett tag så somnade Casper i vagnen. Han satt jättelugnt hela tiden i vagnen. Vi passade då på att gå in och äta lite i lugn och ro när Petra kommit ner, och efter en stund vaknade Casper och fick sig lite mat. Mestadels strips som vanligt..

Då vi ätit gick vi för att kolla när bussarna till stranden gick, och fick vet att sista transferbussen gick 15min senare, så bara att skynda oss att få med allt och sen ut till bussen som kom strax efter att vi kommit ut.

Stranden va väldigt fin, mjuk o skön sand, och väldigt lång. Dock har vi en liten fegis till son som inte vill sätta ner fötterna i sanden utan klamrar sig hårt fast vid oss i famnen. Efter en stund så kom vi på att vi kunde försöka lägga ut en handduk om han kunde sitta på den, och det gick bättre och Johannes gick iväg för att köpa hink & spade för att göra det lättare.
Vi fick se, vilka vi antar skulle bli eller är livräddare, han en liten tävling där man kan säga att gammal är äldst, då en äldre man vann det. En liten flicka hejade på dom säkert för alla på stranden så som hon skrek. Det var iaf den bästa stranden vi varit på av våra resor.

När vi kommit tillbaka från stranden satte vi oss vid poolen och lät Casper springa runt lite utan blöja för att lufta lite. Det resulterade i 3 kisspölar och när vi skulle gå vidare för att äta märkte vi att han hade gjort en liten 2:a också.. Så vi får hoppas att dom som satt vid poolen inte hade sett det.

Vi gick upp för att göra oss redo för äta på grillrestaurangen på systerhotellet. Det var en liten buffe även här och så grillade dom även spett o någon köttbit. Johannes gillade maten mest, men Petra var inte lika förtjust.
men Johannes hoppas på att vi äter här fler ggr.

Efter maten gick vi iväg till shoppingcentret yumbo för att spendera resten av kvällen, där vi införskaffade en liten present efter en hård prutning^^ Men Casper blev så trött och grinig så valde sen att gå hem.

Det var allt för oss idag och läs imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar