tisdag 19 mars 2013

Första heldagen på Gran Canaria - Söndag 17/3

Som rubriken säger så var det första heldagen idag på Gran Canaria, Playa del ingles. Den här dagen hade vi ingenting planerat som vi skulle göra, utan vi klev upp o åt frukost när vi var klara och "pigga".
Efter frukosten tog vi oss en liten promenad innan vi åkte iväg på ett välkomstmöte med Solresor på restaurang Tre Hjärtan i San Augustin. Där fick vi lite info om Gran Canaria, utflykter man kunde göra och lite annat.

När vi var tillbaka blev det lunch, och ALLTID är det nån servitör som busar med Casper. Och var han än tittar så är det pensionärer som vinkar åt honom, och skrattar :)

Under eftermiddagen höll vi oss vid poolområdet och  gick även en promenad för att se var Petras föräldrar o syster ska bo om ett par veckor när dom kommer hit. Vi letade sedan reda på ett shoppingcentrum Yumbo som låg inte alls långt ifrån oss och kikade runt, men vi köpte ingenting denna gång.

Vid middagen träffade vi vår favorit-servitör, Jose, han busar hela tiden med Casper och har fått Casper att gå runt och ropa sitt namn så fort han ser honom.

Vi började sen att se Jorden runt med Timone & Pumba, tills vi alla 3 somnade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar