tisdag 23 juli 2013

Bad, shopping och en jävla trappa!

Idag var vi riktigt trötta då de blev sent igår och varmt på rummet och sen vaknat av nått jävla liv ute nånstans.. men vid 8-halv 9 va vi iaf uppe.. Och vi tajmade även idag med att möta våra vänner när vi gick ner till frukosten.

Den enes pappa hade varit uppe tidigt och paxat solstolar till oss alla, för det gäller att göra de riktigt tidigt. Så det har blivit en lång dag vid poolen med sol & bad. Vi gick ner i solskyddsfaktor idag för att fixa brännan mer.

Johannes & Sia ställde upp i fightclubb i drras water games då man skulle stå på en varsin surfbräda och slå med smala mjuka plaströr till någon ramlade i. Johannes förlorade mot en dansk medan Sia vann mot sin dansk.

Vi åt sjukt goda bröd/pannkakor med socker i som stektes vid poolen. Fanns att välja på köttfärs, ost, potatis, socker & choklad som fyllning:) mums!!

Innan middagen va vi iväg till shoppinggatan en vända och kollade ut lite saker att köpa, men då vi tänkte prova ta lite kort på Casper på stranden i solnedgången gick vi tillbaka tidigt. Då hotellet har en egen tunnel under vägen till stranden valde vi att bära Casper i vagnen nerför alla trappor till tunneln och när vi kommit ner så ser vi att grinden på andra sidan va stängd.. Så de va bara att bära upp Casper o vagnen upp för dessa jävla trappor igen..

Under middagen hade Sia fått i sig lite för bazooka, deras whisky, så han slängde in handduken, men resten följde med på shopping :)

Så efter en vända nu på kvällen har vi prutat till oss: en skatekepa till Casper, en skjirta till Johannes, en huvtröja till Petra, och två linnen till Johannes :) Nu har vi en riktigt trött liten kille, så det blir sängen för familjen Hjort/Gustafsson :)

Gonatt från soliga Alanya :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar