måndag 22 juli 2013

Het shoppingdag =)

Idag klev vi upp runt 8 för att komma upp i tid för att kanske komma iväg samtidigt som våra vänner här, Sia & Jenny med familj, till marknaden som vi hade hört talas om. Då dom sa igår att dom tänkte gå tidigt innan solen blir för varm, och vi tajmade sjukt bra. När vi öppnade dörren från hotellrummet för frukost så kom Jenny gående och skulle ner till frukosten också.

När vi hade ätit klart så möttes vi nere i receptionen och gick tillsammans bort till marknaden som inte låg alls så långt borta. Men inne i marknaden hade dom satt upp provisoriska tak så det blev som ett växthus inne där.. Så vi shoppade lite men gick bara åt ena hållet på marknaden för det blev så varmt och tänkte komma tillbaka till kvällen.

Sedan gjorde vi oss i ordning för poolen och gick ner och åt lunch, och som tidigare dagar var alla solstolar upptagna, men när vi ätit klart så gick ett par och vi fick tag på två. Lite senare gick 4 andra bredvid där, så vi kunde ta dom åt Sia & Jenny och deras föräldrar och son. Så nu hade vi 6 stolar på rad, helt perfekt :)

Blev en hel del bad och lite sol idag, och vi började också prata med en dansk familj vars son var 2 år också, så Casper & Alex som sonen hette busade och plaskade. Efter det gjorde vi oss i ordning för marknaden igen och det blev ytterliggare en del shopping och prutande, men man kanske hade kunnat pruta mer, men det är sjukt mycket billigare än i sverige iaf.

Nu har vi ätit middag och ska upp och se på tv/film & äta chips och senare ska Johannes ut på terassen och se på en ormshow.

Idag har det varit runt 43grader igen och kändes värre än igår, för direkt när man kom ut ur hotellrummet var det sjukt varmt & kvavt ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar