lördag 20 juli 2013

Första dagen på semestern =)

Igår gjorde Johannes sista dagen på Ica maxi och då börjar vi semestern med att åka till arlanda. För vi hade bokat resa till Turkiet, All inclusive och 5*, tack vare att Petra överraskade Johannes med att ha sparat undan en hel del pengar till en resa när han fyllde 25.

Så här sitter vi nu, lite skillnad från vädret & värmen hemma i sverige. När vi åkte från Arlanda i morse var det grått och kallt, och så kommer vi fram till Turkiet och termometern visar 43 grader !! Så sjukt varmt.

Flygningen gick jättebra, det var ju också ca. 3h kortare flygtid än när vi åkte till Gran Canaria, men däremot visste vi att det skulle bli en minst 2h lång transfer väl framme i Antalya..

Väl framme vid hotellet visade det sig vara ett riktigt fint hotell, stranden runt knuten 50m bort, som man ser från balkongen. Bilder på hotellet kommer att komma framöver.
   Vi har inte hunnit med så mycket idag men det blev ett långt besök i poolen.
Till skillnad från förra gången vi va utomlands så älskar Casper poolen nu, och det blev en liten strid att få upp han ur poolen! Det är så underbart att se glädjen i hans ögon, det riktigt värmer i hjärtat!  och till råga på det så gick vi en promenad  på stranden och Casper gick HELT FRIVILLIGT i sanden!! =)

Idag är vi nu ganska slut och kommer att sova tidigt, men vi kommer att uppdatera er imorgon igen !
Nu blir det en film på hotellrummet och sedan sova, så vi får ork och tar nya tag imorgon igen.

Sjukt varma hälsningar från oss =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar