lördag 27 juli 2013

sista dagen. . några timmar kvar nu..★

Idag tog vi sovmorgon för att orka med en lång dag/natt.. vi packade lite och gjorde oss klara för frukost och va där 15 min innan frukosten stängde. Därefter gick vi och packade ihop det mesta och sen solade och badade lite.

Sedan gick vi och packade ihop ALLT i våra väskor och fick trycka ihop allt^^ Men nu är allt packat. Sedan gick och tog ut ytterligare lite pengar för att shoppa lite. det va varmt men lite turister. Petra hade kikat hela veckan efter en adidas huvtröja och idag hittade vi en som vi prutade ner till 160 sv. Kr och sen hittade vi en handduk och sen hade vi 30 TL kvar, ca. 120 sv. Kr. Så vi kikade på ett par adidas skor till Casper med blinkande häl och sen ett linne till Petra som egentligen skulle bli 45 TL, men visade att de va våra sista 30 TL och han sa att han inte kunde göra de först, men slutade med att han inte visste varför han gav oss de för 30 TL :)

Vid halv 2 gick upp för att äta vår sista lunch och sen dess har vi nu tagit det lugnt i lobbyn där de är svalt & skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar