torsdag 25 juli 2013

Idag började vi med frukost runt halv 9 som vanligt och fick veta att Jenny och hennes pappa hade tagit solstolar till oss alla. Så vi var alla samlade idag också, riktigt trevligt:) Så de blev en dag med mycket sol & bad igen vid poolen.

Johannes & Casper badade mycket till en början och umgicks med ett danskt par medans Petra solade. Och dom åkte rutschkana om och om och om och om.... igen^^
Casper ropade igen igen igen! :) Man blir så glad!
Sedan ställde Johannes upp idag igen på water games med 2 surfbrädor ihopkopplade och 2 deltagare skulle paddla åt olika håll. Sjukt jobbigt.. resultatet behöver vi inte prata om ^^

Vi har ätit brödet/ pannkakan idag igen som bakas vid poolen, sjukt gott. Den kallas "förstämä"  som det uttalas.

Vi va också ner till havet o badade bland vågorna. Det va vissa små inhängnade områdrn där de va sköldpaddeägg, hade varit häfrtigt att se dom kläckas. Vi hade Casper i en slags uppblåsbar flytväst och hade badade med oss för första gången i havet.

Casper sov förvånansvärt länge idag, hela 2, 5 - 3 h så vi passade på att sola på balkongen och lyssna på musik och dricka läsk o öl:)

Vi gjorde oss sedan klara för att äta middag och bestämt att vi skulle ta en promenad in till Alanya centrum ca. 3 - 3,5 km bort för att shoppa loss. Vi tog oss bort till cantrum och såg bland annat borgen man hört talas om på bergstoppen och muren runt om. Vi tog oss inte så långt in, utan vi shoppade loss i 2 butiker till oss. En hel del blev det. På vägen hem somnade Casper i vagnen och sover fortfarande medan vi skriver. När vi gick såg vi en idiot som skulle köra om som körde sönder en vägskylt och flers koner mitt i vägen som hade fullt med blinkande lampor, hur fan han nu kunde missa det?!?  Men dom kör ju som idioter. .

Nu mär vi skriver så mötte vi Sia som blev sugen på kebab kl. 01.00 och fick lov att springa över och köpa^^ nattmat kallas de väl;)

Nu ska vi lägga oss så vi orkar upp imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar