torsdag 25 juli 2013

syrsor och hjärta i halsgrop

Inatt blev de sent när vi somnade och till råga på allt så har Casper skrikit inatt också och Johannes vaknade vid halv åtta och väckte Petra vid 08.10 och tyckte hon skulle komma upp. Efter ett tag så kom Casper & Petra upp.

Vi åt frukost och Johannes & Casper gick till poolen medans Petra gick upp och vilade lite då de blivit lite lite sömn. Johannes & Casper busade direkt i barnpoolen. Sen fick vi visade vilka solstolar vi hade idag och då kom petra och det blev sol och bad. Dock blev de inge water games idag, men efter de senaste resultaten är nog de lika bra^^

Flera gånger sa Casper till att han ville kissa och vissa gånger gick de och andra inte, men varje gång han kissade på toaletten så gjorde vi high five.

När Casper hade somnat i vagnen vid poolen så passade vi på att busa i poolen. Och helt slut blev vi med massa kallsupar^^

Vi gick sedan upp medans han sov och duschade och gjorde oss klara för middag och shopping i Alanya centrum med de andra. Innan vi gick för att äta så gick vi ner till dtrandrnför stt fotografera lite, tror iaf nån blir bra:) Sedsn blev de middag och därefter tog vi Taxi in till centrum och där va de sjukt mycket gator med shopping,  shopping och åter shopping... Vid en butik så hördes de sjukt mycket syrsor och dom va enorma.. Petra fick en på sig och fick hjärtat i halsgropen och slängde iväg den!Petra va ute efter en bikini med amerikanska flaggan men hittade ingen.. och man blev helt slut så vi alla beslutade att åka tillbaka,en chaufförerna kör som idioter och dom vet definitivt var tutan är..

Nu är vi tillbaka och ska sova tidigare idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar